На сьогоднішній день, кожен бажає навчитися готувати, а для цього потрібна практика і вміння працювати з новими продуктами. Квасоля шліфована Organic Eco-Product - це злегка поліпшений варіант звичайної квасолі. Вона являє собою оброблену звичайну квасолю, результатом якої є видалення зовнішнього жорсткого шару, який нерідко псує передбачуваний смак страви.
Область застосування квасолі шліфованої:
Існує маса страв, які не обходяться без додавання квасолі в свій склад. Але в більшості страв вона міститься в якості доповнення, для додання своєрідного смаку. Квасоля часто використовується в готуванні разом з грибами, або ж овочами, а так само в супах гарніру і інших стравах.
Крім основного застосування квасолі, продукт так само застосовується в косметиці. Мінералами наповнює через шкіру. Благотворно впливає квасоля і на інші її ділянки: руки, ноги. Тому, квасолю шлифовану додають в креми для рук і обличчя. Як правило, їх вважають омолоджуючими
Корисні властивості квасолі шліфованої:
Квасоля має унікальний набір вітамінних вуглеводів і мінералів. Вона може не просто бути корисною, але і замінити курс вітамінів в чистому вигляді. Конкретну користь квасоля доставляє в роботу серця, завдяки великому числу мінералів. Активно стимулює роботу печінки у вигляді вироблення ферментів. Так само, як інші бобові рослини, шліфована квасоля дуже насичена вуглеводами, і є дуже ситною.
Харчова цінність продукту на 100 г:
- БІЛКИ, Г – 21
- ЖИРИ, Г – 2
- ВУГЛЕВОДИ, Г – 47
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, кДж – 1247
Склад: 100% квасоля шліфована.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 12 місяців.
Може містити сліди глютену ( мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами які містять в собі глютен).