Мак кондитерський Organic Eco-Product , користь якого численна, вважається найбільш популярним інгредієнтом в сучасній кулінарній сфері.
Область застосування маку кондитерського
Продукт найчастіше використовується саме в сучасній кулінарії. З його використанням починається різна випічка. Наприклад, великою популярністю користуються смачні макові рулети.
Мак кондитерський також є чудовим лікарським засобом. У самому складі є багато корисних компонентів. Не виключаються мінеральні речовини, а також всілякі хімічні елементи.
Наприклад, пелюстки маку володіють наступною важливою користю:
- відмінне загоєння і аналгетичний ефект.
- швидке очищення крові людини.
- повноцінне очищення всього організму.
Корисні властивості маку:
- відмінно допомагає і при необхідності швидко позбутися від найсильнішого кашлю
- рекомендується вживати при безсонні, при нервових розладах, а також при потребі відновлення енергетичних ресурсів
- макові насіння найчастіше людиною вживаються спільно з різноманітними кондитерськими виробами. Вони насичують організм людини найкориснішими маслами, а також різними необхідними білками
- мак відмінно підходить для регенерації шкірних тканин, а також для швидкого відновлення м'язових волокон.
Харчова цінність продукту на 100 грам:
- БІЛКИ, Г - 18.00
- ЖИРИ, Г - 48.00
- ВУГЛЕВОДИ, Г - 15.0
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, кДж - 564
Склад: 100% мак кондитерський.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 6 місяців.