Крупа булгур Organic Eco-Product - це крупа, яка робиться з твердих сортів пшениці. У сирому стані вона піддається термообробці, після чиститься і дробиться. При такому способі приготування всі властивості крупи Булгур зберігаються. Продукт багатий на вітаміни групи B, A, K і мінералами - калієм, залізом, фосфором, кальцієм.
Корисні властивості крупи Булгур:
- поліпшення роботи мозку
- нормалізація обміну речовин
- зміцнення судин і серцевого м'яза
- створення почуття насичення на тривалий термін (актуально під час схуднення)
- підвищення імунітету
Область застосування крупи булгур
Крупу Булгур рекомендовано жінкам, чоловікам, літнім людям. Злак сприяє підвищенню працездатності, нормалізує сон, знижує артеріальний тиск. Крупу слід включати в денний раціон вагітним жінкам, це допоможе збагатити організм мікроелементами і макроелементами.
Рекомендації до вживання
Для приготування каші знадобиться всього 70 грам продукту, треба вживати 200 грам крупи в день. Для поліпшення смаку Булгур попередньо обсмажують на олії. Не рекомендується вживати разом з буряком, картоплею, яйцями.
При схудненні крупу найкраще поєднувати з гарбузом, солодким перцем, кабачками. Із зелені оптимально використовувати зелену цибулю, кінзу, кріп.
Харчова цінність товару на 100 грам:
- БІЛКИ, Г –13.0
- ЖИРИ, Г –1.5
- ВУГЛЕВОДИ, Г –68.0
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ –340.0
Склад: 100% крупа булгур.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20С та відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності до споживання: 12 місяців.
Може містити сліди глютену (мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами, що містять у собі глютен).