Крупа гречки зеленой Organic Eco-Product (гречиха звичайна) - це гранули крупи коричневого кольору. Різниця полягає в тому, що зелена гречка не піддається обжарці, в такому вигляді вона росте у полях. Її називають "живою крупою" - вона багата мікроелементами, носить у собі позитивний заряд від природи, здатна до проростання.
Так само в гречці є наступні компоненти: незамінні амінокислоти, флавоноїди, лігнани, вітаміни А, С, Е, групи Б, іод, медь, фосфор, железо, рутин, високий вміст (близько 10%) клетчатки. Купуючи зелену гречку оптом, ви надовго забезпечите себе і свою сім'ю корисними мінералами.
Корисні властивості крупи гречки зеленої:
- підвищення іммунитету
- зниження холестерину
- нормалізація рівня цукру
- виведення токсинів
- позбавлення зайвої ваги
- поліпшення обміну речовин
Область застосування гречки зеленої:
- в косметології
Про користь зеленої гречки говорять і косметологи. На основі розмолоту крупи з добавкою соте, яєчного жовтку та оливкового масла можна робити гіпоалергенні маски та скраби для особи та тіла - такі косметичні засоби покращують зовнішній вигляд шкіри, надають їй відтінки, чудово очищають забиті пори.
Порошок гречки, змішаний з молоком, можна втирати в корі волосся для прискорення їх росту.
- в кулінарії
Зелену гречку можна замочити водою, вже через годину видно проростки, а сама крупа стане дуже м'якою і приємною на смак. Пророщені гранули можна додати в салати, супи і десерти - це особливо актуально для вегетаріанців, сиродедов та постищення людей, для яких важливо заповнювати запаси білка.
Крупу можна перемолоти потужним блендером, отримавши гречневу муку, з якої можна приготувати наступні види тесту: пісочне, рідке, содне, солене, для домашніх пельменей, мантів і вареників.
Харчова цінність товару на 100 грам:
- БІЛКИ, Г –10.8
- ЖИРИ, Г –3.2
- ВУГЛЕВОДИ, Г –54.5
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ –369.0
Склад: 100% крупа гречки зеленої.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20С та відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності до споживання: 12 місяців.
Може містити сліди глютену (мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами, що містять у собі глютен).