Сирий мигдаль Organic Eco-Product - джерело омега-3, поліненасичені жирні кислоти, білка, клітковини, вітамінів, магнію, кальцію і мелатоніну. Даному горіху віддають перевагу спортсмени і люди, що захоплюються сироїдінням.
Корисні властивості:
- зміст в жмені горіхів мигдалю 1/8 добової норми протеїну, особливо корисно для сироїдів і вегетаріанців, з огляду на відмову від тваринного білка.
- щоденне застосування в не великій кількості мигдалю сирого - знижує рівень холестреіна,
- застосування горіха мигдалю (втім як і будь-якого іншого горіха) - уменьшет ризик розвитку серцево-судинних захворювань,
- вміст вітаміну Е в горісі мигдалю знижує утворення зморшок і захищає від хвороб серця.
- джерело магнію, кальцію і мелатоніну в складі сирого мигдалю робить його незамінним для гарного сну.
Галузь застосування:
- мигдальний горіх в кулінарії:
- кондитерські вироби (мигдальне печиво, торти карамельні начинки), шляхом додавання в випічку горіхової маси,
- мигдальна паста (як альтернатива високожирної арахісової),
- приготування марципану (суміш меленого мигдалю з цукровим сиропом), праліне (мелений мигдаль, обсмажений в цукрі), нуга і макаруни.
- при приготуванні салатів, а також страв з риби і м'яса.
- горіх мигдалю в косметології:
- для волосся (мигдаль містить вітамін В, цинк, залізо, нікотинову кислоту, рибофлавін і вітамін Е).
Харчова цінність продукту на 100 грам:
- БІЛКИ, Г - 21.22
- ЖИРИ, Г - 49.42
- ВУГЛЕВОДИ, Г - 9.47
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, кДж - 2405
Склад: 100% сирий мигдаль.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 6 місяців.