Олія гарбузова холодного віджиму Organic Eco-Product, виробляється з насіння гарбуза, в ньому багато вітамінів і поліненасичених кислот, фосфоліпідів, гормоноидов необхідних для нормального функціонування людського організму.
Властивості гарбузового масла холодного віджиму:
- Високий вміст вітаміну А.
- Вміст цинку і поліненасичених кислот.
Область застосування олії з насіння гарбуза:
- Гарбузова олія в кулінарії:
- Чудово доповнює різні страви.
- В якості заправки для овочевих салатів.
- Використовується при запіканні риби і м'яса.
- При самостійному приготуванні соусів і заправок.
- Гарбузове масло в косметології:
- Відновлює організм, стимулює виведення з організму шлаків, токсинів і канцерогенів.
- Благотворно впливає на діяльність мозку, покращує зір.
- Зберігає молодість шкіри.
- Використовується при профілактиці захворювань слизових оболонок.
- Ефективно при профілактиці від паразитів.
Харчова цінність продукту на 100 г:
- БІЛКИ, Г – 0
- ЖИРИ, Г – 99.5
- ВУГЛЕВОДИ, Г – 0
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 896
Склад: 100 % гарбузова олія, нерафінована холодного віджиму.
Умови зберігання: Зберігати щільно закритим в прохолодному і сухому місці, захищеному від світла.
Термін придатності: 6 місяців.