Олія макова холодного віджиму Organic Eco-Product - це рослинний продукт, що отримується з зерен маку шляхом холодного пресування. Кінцевий результат по консистенції густіший, ніж соняшникова олія, більшість сортів мають легкий горіховий присмак. Макова олія може бути практично безбарвною, прозорою з жовтуватим відтінком або глибокого бурштинового відтінку.
Властивості макової олії.
Вміст корисних речовин у макових зернах досить різноманітний:
- ненасичені жирні кислоти, що містяться в маковому маслі, ставлять цей продукт у ряд незамінних для людини через те, що наш організм не здатний виробляти даний вид кислот
- наявність алкалоїдів – морфіну, папаверину, кодеїну обумовлює заспокійливу властивість макової олії.
- підвищена кількість вітамінів групи Е, В1, В2 привертає увагу виробників лікарських засобів
- високий рівень жирної олії - не менше 46%, дозволяє займати окреме місце на полиці в кухонній шафі
При всіх позитивних якостях макової олії людям, схильним до алергічної реакції, необхідно з обережністю застосовувати даний продукт у кулінарії чи медицині
Харчова цінність товару на 100 грам:
- БІЛКИ, Г – 0
- ЖИРИ, Г – 99.9
- ВУГЛЕВОДИ, Г – 0
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 891
Склад: 100 % макова олія, нерафінована, першого холодного віджиму.
Умови зберігання: Зберігати щільно закритим, у прохолодному та сухому місці, захищеному від світла.
Термін придатності до споживання: 6 місяців.