Олія кедрова холодного віджиму, проводиться методом холодного пресування кедрового горіха на гідравлічних пресах при низьких температурах.
Властивості кедрового масла холодного віджиму:
- При регулярному додаванні масла в їжу, воно сприяє профілактики інсульту, варикозу, інфаркту і ряду інших небезпечних захворювань.
До складу масла з кедрового горіха входить:
- комплекс корисних кислот, макро і мікроелементів. (Фосфор, кальцій, залізо, йод, цинк).
- комплекс вітамінів E, B і D, які необхідні нашому організму.
Область застосування кедрової олії:
- Кедрова олія в кулінарії:
- володіє смаковими нотками які додадуть кожної страви свій особливий смак,
- використовується для заправки різних страв і салатів, тушкованих овочів, каш і закусок,
- неповторний смак масла в поєднанні з сиром.
- Кедрова олія в косметиці:
- сохраненяет еластичність і пружність шкіри, добре захищають шкіру від лущення і сухості,
- заспокоює, знімає свербіж і роздратування, допомагає зняттю макіяжу з особи,
- при догляді за волоссям, пропаде ламкість волосся і усуває лущення шкіри голови.
Харчова цінність продукту на 100 г:
- БІЛКИ, Г – 0
- ЖИРИ, Г – 99.9
- ВУГЛЕВОДИ, Г – 0
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 898
Склад: 100 % кедрова олія, нерафінована холодного віджиму.
Умови зберігання: Зберігати щільно закритим в прохолодному і сухому місці, захищеному від світла.
Термін придатності: 6 місяців.