Борошно горіхове виготовляється зі шроту волоського горіха. Борошно з волоських горіхів в кулінарії використовується як альтернатива традиційного пшеничного, а також в якості згущувача для соусів і йогуртів.
Корисні властивості борошна з волоського горіха:
- борошно волоського горіха містить антиоксиданти, омега 3, альфа-лінолеву кислоту,
- борошно горіхове має травні й сечогінні властивості,
- горіхове борошно корисне для спортсменів із-за високої енергетичної цінності продукту.
Область застосування борошна горіхового:
- харчова промисловість (додавання у випічку, соуси)
- косметична промисловість (маски для обличчя, скраби для тіла).
Волоський горіх є прихованим алергеном (досить поширений в харчовій промисловості в якості добавки).
Рекомендується проконсультуватися з лікарем перед вживанням продукту з вмістом волоського горіха.
Харчова цінність продукту на 100 грам:
- БІЛКИ, Г - 50.1
- Жири, Г - 1.7
- ВУГЛЕВОДИ, Г - 35.5
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ккал - 333
Склад: 100% борошно шроту волоського горіха.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 12 місяців.
Може містити сліди глютену ( мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами які містять в собі глютен).