Борошно ячмінне натуральне Organic Eco-Product.
Властивості борошна ячмінного натурального:
- ячмінне борошно містить набагато більше клітковини, ніж борошно інших злаків, тому її часто включають до раціону люди, які страждають на проблеми з травленням
- поряд з клітковиною ячмінне борошно у своєму складі має: вітаміни В1, В2 та РР, а також необхідні організму калій, кальцій, магній, залізо, фосфор та натрій.
Ячмінне борошно майже немає смаку і запаху, вона сірого кольору, іноді з домішкою висівків, що робить її корисніше. З ячмінного борошна пиво, звичайно, не вийде, а ось ніжну кашу та розсипчастий хліб зможе приготувати навіть недосвідчена господиня. Варто, однак, помітити, що хліб з одного лише ячмінного борошна швидко стає черствим і сильно кришиться, тому ячмінне борошно змішують з пшеничним або житнім, тоді хліб виходить чудовий.
Ячмінне борошно - продукт, що швидко псується, зберігати його потрібно в скляному або металевому, щільно закритому посуді в прохолодному місці.
Область застосування борошна ячмінного:
- випічка – додають у тісто для коржів, печива, млинців, оладок
- використовують для загусання супів
Харчова цінність товару на 100 грам:
- БІЛКИ, Г – 9.3
- ЖИРИ, Г – 1.1
- ВУГЛЕВОДИ, Г - 66.9
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 315
Склад: 100% ячмінне борошно.
Умови зберігання: у сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20С та відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності до споживання: 12 місяців.
Може містити сліди глютену (мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами, що містять у собі глютен).