Борошно гарбузове - цінний і смачний продукт, який отримують з висушених і ретельно подрібнених насіння гарбуза.
Гарбузове борошно знайшло найширше застосування в кулінарії, оскільки використовується для виготовлення різноманітних салатів, соусів, перших і других страв, випічки (в тому числі, здобної), хлібобулочних виробів.
Гарбузове борошно при додаванні в випічку надає легкість готовому продукту, а при додаванні борошна з насіння гарбуза в якості одного з компонентів соусів та інших страв - додає останнім легкий аромат і характерний гарбузовий смак.
Борошно гарбузового насіння корисні властивості:
- зміцнює імунітет;
- покращує стан шкіри;
- покращує травлення;
- позбавляє від здуття шлунка;
- відновлює енергетичний баланс організму.
Область застосування гарбузового борошна:
- в кулінарії (як загусник для каш, соусів і киселів, додають у салати і супи);
- в косметології (допомагає позбутися від проблемної шкіри, нормалізується виділення підшкірного жиру, поліпшується колір обличчя, сприяє виробленню колагену).
Харчова цінність продукту на 100 грам:
- БІЛКИ, Г - 28.0
- ЖИРИ, Г - 1.0
- ВУГЛЕВОДИ, Г - 56.0
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ккал - 236
Склад: 100% борошно з насіння гарбуза.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 6 місяців.
Може містити сліди глютену ( мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами які містять в собі глютен).