При виробництві натурального рисового борошна, вибирають тільки шліфоване сировину, яка буде мати білосніжний вигляд, легко розсипатися і без сторонніх домішок, що впливають на запах і смак готового продукту.
Головна перевага рисового борошна – не містить глютен, і може використовуватися для діабетиків.
Область застосування рисової муки:
- косметологія (маски, регенеруючі крему)
- для діабетиків
- дитячий раціон (для надання необхідних властивостей тесту використовують пропорцію 1:5 (на 1 частину рисового борошна необхідно 5 частин пшеничного) - випікають печиво, млинці і оладки.
Харчова цінність продукту на 100 г:
- БІЛКИ, Г – 7.3
- ЖИРИ, Г – 2.2
- ВУГЛЕВОДИ, Г – 60.1
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 283
Склад: 100% рисове борошно.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 12 місяців.
Може містити сліди глютену ( мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами які містять в собі глютен).