При виробництві натурального кукурудзяного борошна Organic Eco-Product, вибирають кукурудзу, що вирощувалась безпосередньо в регіонах України.
Борошно кукурудзяне дрібного помелу.
Кукурудзяне борошно - користь і особливості продукції:
- Поліпшення функціональності кишечника людини.
Область застосування кукурудзяного борошна:
- косметологія (маски, що регенерують крему)
- кулінарія (борошно кукурудзяне для хліба, печива, млинчики, кляр для м'яса і овочів). При додаванні в випічку кукурудзяної муки, вона додає характерний аромат і приємний жовтуватий відтінок. Борошно може застосовуватися в якості згущувача для супів і соусів.
Харчова цінність борошна з кукурудзи на 100 грам:
- БІЛКИ, Г - 7.2
- Жири, Г - 1.5
- ВУГЛЕВОДИ, Г - 72.1
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ккал - 331
Склад: 100% кукурудзяне борошно.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 12 місяців.
Може містити сліди глютену ( мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами які містять в собі глютен).