Борошно з зеленого гороху (цільнозернове) - це продукт з цільного, зеленого гороху - смачного і дуже корисного продукту, насиченого вуглеводами, білками, вітамінами, мікро- і макроелементами.
Область застосування:
Широке застосування цей продукт має в кулінарії. З горохової муки готують супи-пюре і паштети, смажать котлети, печуть хліб, печиво, пироги, млинці. Тісто з додаванням горохового цільнозерновий борошна, розсипчасте і дуже ароматне
Користь борошна з зеленого гороху:
Включати в раціон харчування страви з горохової муки рекомендується людям, які страждають анемією, серцево-судинними захворюваннями, ожирінням, діабетом. Особливо корисний цей продукт дітям і підліткам: він покращує апетит, стимулює зростання.
Цельнозерновую борошно із зеленого гороху, цінують перш за все за зміст в ній рослинного білка, який схожий з м'ясним. Вона містить ряд незамінних амінокислот, мікро- і макроелементів. Зелений горох відрізняється високим вмістом вітаміну С, вітамінів групи РР, В, крохмалю, каротину, клітковини. Також продукт багатий вітаміном Н володіє антиоксидантними властивостями, що підтримують в нормі стан шкіри і слизових оболонок
Харчова цінність продукту на 100 г:
- БІЛКИ, Г – 20,5
- ЖИРИ, Г – 1,3
- ВУГЛЕВОДИ, Г – 42,3
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 261
Склад: 100% борошно із зеленого гороху.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 12 місяців.
Може містити сліди глютену ( мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами які містять в собі глютен).