Борошно з твердих сортів пшениці українського виробництва Organic Eco-Product проводиться шляхом подрібнення пшениці твердих сортів.
Борошно з пшениці твердих сортів натуральне в перекладі на англійську звучить як Дурум борошно (Durum wheat flour) і є важливим компонентом при дієтичному харчуванні.
Застосування борошна з твердих сортів у випічці дозволить знизити енергетичну цінність готового продукту, і як наслідок рекомендується тим, хто не уявляє свій раціон без мучного (хліб, макарони, локшина і т.д. з твердих сортів пшениці).
Корисні властивості борошна з пшениці твердих сортів:
- містить вітаміни групи В,
- зміцнює імунітет і улучшеет якість сну,
- нормалізує обмінні процеси;
- корисна для серцево-судинної системи,
- знижує енергетичну цінність виробів в складі.
Застосування борошна з твердих сортів пшениці:
- випічка борошняних виробів (здоба, хліб),
- основа для макаронів, локшини, вареників, пельменів.
Харчова цінність продукту на 100 грам:
- БІЛКИ, Г - 11.5
- Жири, Г - 1.3
- ВУГЛЕВОДИ, Г - 62.0
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ккал - 316
Склад: 100% пшениця твердих сортів.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 3 місяці.