Цільнозернове борошно з сочевиці зеленої – змелене зерно, не очищене від верхніх шарів оболонки та зародка. Завдяки цьому продукт містить збалансований природою склад і зберігає характерний для сочевиці приємний, м'який смак.
Корисні властивості цільнозернового борошна із сочевиці зеленої:
- високий вміст білка
- вітаміни - A, B, PP, E і F
- містить молібден, селен, фтор, хром, залізо, кремній, магній, кальцій
У борошні із зеленої сочевиці із цільного зерна, на відміну від рафінованої, збережені всі корисні речовини, в обсязі задуманому самою природою.
Область застосування борошна із зеленої сочевиці:
- цільнозернове борошно із зеленої сочевиці становить основну частину раціону населення, у багатьох країнах світу
- з чечевичного борошна печуть найрізноманітніші хлібобулочні вироби
- також її додають і в рідкі страви: соуси та супи.
По включенню білка, страви з додаванням борошна чечевичного, можуть суперничати навіть з м'ясом. З цієї причини цей продукт популярний серед вегетаріанців.
Харчова цінність товару на 100 грам:
- БІЛКИ, Г – 24.0
- ЖИРИ, Г – 1.5
- Вуглеводи, Г - 46.3
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 295
Склад: 100% борошно зеленої сочевиці.
Умови зберігання: у сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20С та відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності до споживання: 12 місяців.
Може містити сліди глютену (мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами, що містять у собі глютен).