Борошно з сочевиці червоної - це продукт, що відноситься до зернобобових. Для їжі придатне насіння, що знаходиться всередині самого плода. Рослина відрізняється приємним смаком та ароматом. Лікарями рекомендується вживання даного продукту як високобілкове доповнення.
Основою чечевиці червоної є рослинний білок, який відрізняється моментальним засвоєнням і легкістю. Також до складової продукту входять вуглеводи, що є джерелом енергії для людини.
Корисні властивості борошна з сочевиці червоної:
- зниження рівня холестерину
- стабілізація цукру в крові
- підтримання працездатності серця
- сприятливий вплив на травлення
- збільшення рівня заліза, що сприяє активності та безперебійній роботі організму
Сочевиця червона, користь якої вражає навіть фахівців, має і деякі шкідливі властивості. До них входить протипоказання застосування при подагрі та суглобових хвороб. Також за наявності різних порушень в області жовчного міхура та запальних процесів. У продукті міститься пурин у досить великій кількості, що може спричинити утворення каменів у нирках. Тому вживати чечевицю червону, користь якої може бути тільки при правильному використанні, слід лише після консультації з лікарем.
Область застосування червоної сочевиці:
- засіб, що широко використовується навіть у косметології: умивання даним компонентом сприяє зміцненню волосся, поліпшенню шкіри
- сочевицю червону слід купити за наявності діабету, зайвої ваги
- діє як антидепресант та дозволяє зміцнити імунітет
Харчова цінність товару на 100 грам:
- БІЛКИ, Г – 24
- ЖИРИ, Г – 1,5
- ВУГЛЕВОДИ, Г – 46,3
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 295
Склад: 100% борошно червоної сочевиці.
Умови зберігання: у сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20С та відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності до споживання: 12 місяців.
Може містити сліди глютену (мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами, що містять у собі глютен).