Борошно з квасолі (білої) Organic Eco-Product надає позитивний ефект на стан всього організму.
Щоб отримати квасоляне борошно, квасолю піддають двоетапної обробки:
- за допомогою шліфувальної техніки боби квасолі поділяють на сім'ядолі,
- відсортують частинки лушпиння, щоб надати товарного вигляду.
У складі борошна з квасолі, містяться вуглеводи, харчові волокна, цукор, вітаміни B1-B9, PP і різноманітні мінерали. Відсутність швидкозасвоюваних вуглеводів, які провокують підвищення рівня глюкози в крові, робить цей продукт нешкідливим для діабетиків і людей із групи ризику розвитку цукрового діабету.
Корисні властивості борошна квасолі:
- Поліпшення роботи кровоносної системи
- Нормалізація процесу травлення, виведення токсинів з організму.
- Зміцнення серцевих м'язів та очищення крові.
- Профілактика раку та цинку досягається наявністю селену, фосфору та кальцію.
- Поліпшення імунної системи та загального самопочуття.
- Використовується у раціоні дієтичного харчування.
Застосування борошна з квасолі в косметології та медицині:
- вітаміни групи B забезпечують харчування клітин шкіри і покращують міжклітинний обмін,
- цинк та мідь борються з вірусами та інфекціями, очищають тканини від шлаків,
- кальцій допомагає природному виробленню колагену, чим забезпечує пружність та еластичність шкіри,
- вітамін K, у невеликій кількості також присутній у борошні, допомагає прибирати кровотечі та кола під очима,
- селен – дуже цінний антиоксидант, який зупиняє старіння та перешкоджає раку.
Застосування квасолевого борошна в кулінарії:
- застосовується при випічці (наприклад яблучний штрудель, лимонні коржі),
- приготування десертів (шоколадний пиріг з додаванням цукіні, волоських горіхів, ванілі та апельсинових цедр),
- як загусник у підливи та соуси,
- суп-пюре з борошна білої квасолі – страва без глютену та молочних продуктів.
Харчова цінність товару на 100 грам:
- БІЛКИ, Г – 21.0
- ЖИРИ, Г – 2.0
- ВУГЛЕВОДИ, Г - 61.8
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 298
Склад*: 100% квасоляне борошно (з бобів білої квасолі), мелена.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 6 місяців.
*Може містити сліди глютену ( мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами які містять в собі глютен).