Борошно амаранту може застосовуватися для багатьох видів випічки – печива, пряників, здобних булочок і пирогів, а також заготовок для тортів. Замінивши нею ¼ частину звичайного пшеничного борошна, можна значно підвищити харчову цінність виробів без зміни структури напівфабрикату.
Амарантове борошно це збалансований амінокислотний склад, основу якого складають лізин, метіонін і триптофан. Також варто відзначити високий вміст сквалену – активного учасника обміну речовин. Завдяки такому хімічному складу амарантовая борошно має загальнозміцнюючу і імуностимулюючим дією на організм.
Область застосування амарантового борошна:
- випічки – печива, пряників
- здобних булочок і пирогів
- заготовки для тортів
Харчова цінність продукту на 100 г:
- БІЛКИ, Г – 8.9
- ЖИРИ, Г – 1.7
- ВУГЛЕВОДИ, Г – 61.7
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 298
Склад: 100% борошно амарантове.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 12 місяців.
Може містити сліди глютену ( мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами які містять в собі глютен).