Борошно з пшеничних виівок - це продукт, який виготовляється з оболонок та інших залишків, що залишаються після очищення пшеничних зерен.
Для виробництва борошна з пшеничних висівок висівки розмелюються на млині, після чого отримується світле борошно зі специфічним смаком.
Корисні властивості:
Відмінність борошна з пшеничних висівок від звичайного білого пшеничного борошна полягає у вмісті більшої кількості клітковини, вітамінів та мінералів.
Борошно з висівок пшеничних містить більше клітковини, ніж звичайне біле пшеничне борошно, що є корисним для підтримки здорової шлунково-кишкової функції та зниження ризику виникнення деяких хвороб. Також це борошно містить більше вітамінів та мінералів, таких як вітамін В, магній та калій.
Область застосування борошна з пшеничних висівок:
Борошно з висівок пшеничних можна використовувати для виробництва хліба, булочок, пирогів, печива та інших випічок. Воно додає випічці цікавий смак та робить її більш корисною для здоров'я
Харчова цінність продукту на 100 г:
- БІЛКИ, Г – 12.3
- ЖИРИ, Г – 6.2
- ВУГЛЕВОДИ, Г – 61.8
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 351
Склад: 100% борошно з пшеничних висівок.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 12 місяців.
Може містити сліди глютену ( мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами які містять в собі глютен).