Манка рисова Organic Eco-Product
Рис варять, сушать і подрібнюють на дрібний порошок, схожий на манну крупу. Він має білий або кремовий колір, гладкішу і ніжнішу текстуру в порівнянні з пшеничною манною крупою, що робить його придатним для кляра. На відміну від пшеничного манної крупи, яка виготовляється з внутрішнього ендосперму пшениці, манова рисова крупа виготовляється з цільного рисового зерна. Крім того, оскільки рис не містить глютену, це хороша альтернатива пшеничній манній крупі для людей із чутливістю до цього інгредієнта.
Область застосування рисової манки:
- манка рисова є важливим інгредієнтом у приготуванні ідлісу (південноіндійська національна страва), де вона замінює пропарений рис.
- просто замочіть трохи манної крупи і змішайте з пастою дав (вид сочевиці)
- можна додавати інгредієнт у тісто для досу (індійські млинці), щоб зробити хрусткі дошки
- крупа ідеально підходить для легкого сніданку. Якщо ви не хочете або не можете вживати пшеничну манку, то купіть рисову манку і готуйте тарілку улюбленої теплої каші буквально за 5 хвилин
- можна робити чудові корисні десерти, додати в кашу ягоди, кокосове молоко, кленовий сироп, мед чи інші солодощі
Корисні властивості манки рисової:
- оскільки рисова манна крупа не містить глютену, вона корисна для людей з алергією на нього
- це хороше джерело вуглеводів і, отже, добре джерело енергії
- користь рисової манки в тому, що вона підвищує споживання кількох вітамінів групи В, особливо фолієвої кислоти та тіаміну
- натуральний продукт без добавок та консервантів
- містить крохмаль, який легко засвоюється організмом, ідеально підходить для харчування людей із чутливим кишечником
- манка рисова корисна для першого прийому їжі немовлят, тому що вона не містить глютену і має найбільшу енергетичну цінність серед зернових
- крупа багата на мінерали, фосфор і калій, містить магній, кальцій, залізо, цинк, марганець і мідь. Містить майже всі вітаміни групи В, які необхідні для правильного розвитку нервової системи, багата на вітамін Е.
Харчова цінність товару на 100 грам:
- БІЛКИ, Г – 7.0
- ЖИРИ, Г – 0.5
- Вуглеводи, Г - 78.0
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 340
Склад: 100% рисова манка.
Умови зберігання: Зберігати щільно закритим, у прохолодному та сухому місці, захищеному від світла.
Термін придатності: 12 місяців.