Крупа зеленого гороху Organic Eco-Product
Зелений горох – бобова крупа темно-зеленого або світло-зеленого кольору зерна. На відміну від жовтого, він м'який, солодкий і насичений. Збирається він у недозрілому вигляді. З сушеного зеленого горошку виготовляють крупи.
Особливості зеленого гороху
Виробництво крупи починається з очищення зерна із включенням двох систем сепарування. З гороху отримують цілу лущену та колоту крупу. Смак і запах повинні бути властиві нормальній гороховій крупі. Зелений гороховий плід є свіжим, м'ясистим, соковитим та солодким. При пересушуванні або зберіганні в невідповідних умовах, неякісному очищенні, крупа втрачає смакові якості і стає борошнистою, сухою та твердою.
Область застосування зеленого гороху
Внаслідок унікальних властивостей та хімічного складу горох вважається затребуваним у кулінарії. Горохова крупа відмінно поєднується з: картоплею, буряком, зеленю, соєю, квасолею, сочевицею, куркою, хроном, морквою, цибулею.
На основі цієї крупи готуються супи, каші, різні юшки, роблять борошно і печуть хліб. Також горох додається в пиріжки, пудинг, зрази, запіканки, салати, але тільки консервований. Горохова каша або суп є найпоширенішими стравами.
Корисні властивості:
- зелений горох є гідним джерелом клітковини, білка, амінокислот, вітамінів та мінералів
- очищає органи травлення від шлаків, токсинів, підвищує імунітет
- позбавляє нерегулярного спорожнення кишечника, покращує кровообіг, роботу мозку, нормалізує рівень холестерину в крові, омолоджує шкіру, наповнює силою та енергією, перешкоджає утворенню пухлин
- корисний тим, хто хоче наростити м'язову масу без збільшення жирової тканини.
Корисні речовини:
Вітаміни: A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, PP.
Макро- та мікроелементи: калій, кальцій, магній, фосфор, цинк, залізо.
Харчова цінність товару на 100 грам:
- БІЛКИ, Г – 20.5
- ЖИРИ, Г – 1.3
- ВУГЛЕВОДИ, Г – 42.3
- ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 261
Склад: 100% крупа зеленого гороху.
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20С та відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності до споживання: 6 місяців.
Може містити сліди глютену (мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами, що містять у собі глютен).